Martí Anglada, delegat a França i Suïssa

A continuació, volem compartir amb tots vosaltres un article publicat a La Vanguardia el passat 28 d’agost sobre un reconegut membre d’EUREM: Martí Anglada, periodista amb una llarga experiencia internacional, que es convertirà en els propers dies en el nou delegat de la Generalitat a França i Suïssa.

Rellevarà en el càrrec Marysé Olivé, tot i que el procés de substitució encara no ha acabat. Martí Anglada (Girona 1949), llicenciat en Dret i Ciències de la Informació, ha estat des del 1977 corresponsal internacional i comentarista en diversos mitjans, on s’ha mostrat europeista. Autor d’un recent assaig sobre les independències de regions europees, va ser sondejat per CDC perque dirigís la seva fundació. Anglada substituirà Maryse Olivé (Perpinya 1948), exdirectora de la Casa Generalitat a Perpinyà, des del setembre del 2012 ha estat al capdavant de la Delegació de la Generalitat.

Olivé va ser la candidata de Convergència i Unió a les eleccions europees per Girona l’any 2004 i regidora de Darnius i de Figueres.

Article publicat a La Vanguardia (28/08/2014)